Miška Hanudelová vydáva videoklip k singlu Dávno z pripravovaného albumu Sto Pocitov

Martin Figyko

Miška Hanudelová je mnohým povedomá zo slávnej série Superstar – tým sa to všetko začalo. Prešlo pár mesiacov… z kvalitnej slovenskej produkcie Hoodini vychádza aj jej další videoklip k singlu Dávno, z už avízovaného albumu Sto Pocitov. Dávno je zvizualizovný do rúžového psychiatrického prostredia.

Mix mladosti, krásy a času odzrkadlený v skladbe, je choreograficky stvárnený tanečnou skupinou Siluet, doplnený výbornými hereckými výkonmi, pod taktovkou režiséra klipu Pierra Lexisa.

„Hneď, ako mi speváčka opísala svoju predstavu, tak som vedel, že klip musí byť ladený do ružovej farby. Ružová farba predstavuje feminizmus a naivitu, takže výborne odráža podstatu skladby. Vo videoklipe sa pohrávame s vidinami muža, ktorý zošalel kvôli svojmu skutku a dostal sa na psychiatriu. Našou úlohou bolo pripraviť vtipný scenár a zaujímavo ho previazať s textom, “ hovorí Pierre Lexis, režisér videoklipu Dávno.


Michaela Hanudelová

Vo videoklipe sa dostane mladý muž pre čin z vážne, rovno na psychiatriu. No odpovedzte si muži: nedostávajú vás občas vaše polovičky do psychostavov?

Viac o téme: #album #Dávno #miskahanudelova #singel #stopocitov #Superstar