J.Balvin predstavuje videoklip k piesni „Tu Veneno“ a avizuje svoj nový album

J. Balvin vypustil do sveta novú pieseň s názvom „Tu Veneno.“ Je to jeho druhý singel nasledujúci po piesni „Ma’ G “z pripravovaného piateho albumu kolumbijskej hviezdy.

J. Balvin skúma silné pôsobenie toxického vzťahu a to všetko do reggaetonového podtónu piesne. Videoklip, ktorého režisérom je Jose-Emilia Sagaróa, zachytáva horúčavu a emócie piesne prostredníctvom tanečných choreografií a intímnych scén. Videoklip uzrel svetlo sveta 19. marca.

Jeho nový album nadväzuje na minuloročný album s názvom Colores. Zatiaľ čo dátum vydania nebol zverejnený, na instagrame sa J. Balvin vyjadril, že album prichádza „čoskoro.“ „Celý nový album je o mne,“ dodal Balvin. „Je to prvýkrát, čo budem hovoriť o osobných veciach. Nikdy predtým som o týchto veciach nerozprával. Týmto albumom sa určite budem snažiť pozdvihnúť všetky svoje aspekty,“ pokračoval. „Musíš súťažiť sám so sebou.“ Ide o to, snažiť sa byť lepším a lepším, a mať pri tom strach.“

Okrem príprav na vydanie svojho nového albumu J. Balvin napísal novú pieseň pre pripravovaný album Pokéman 25: The Album, ktorý by mal výjsť na jeseň.


UMG (on behalf of Sueños Globales, LLC)

J. Balvin je kolumbijský reggaetonský spevák. Počas svojej kariéry bol označovaný ako „princ Reggaetonu“. Balvin získal päť ocenení Billboard Latin Music Awards, štyri ceny Latin Grammy, dve ceny MTV Video Music Awards a bol aj dvakrát nominovaný na cenu Grammy.

Viac o téme: #album #J.Balvin #new #španielská #tuveneno