Halucinácie, odhalenia a krv: horor Bloodthirsty mieri na obrazovky

Mávate vízie a neviete, čo znamenajú? S rovnakým tajomným otáznikom sa pasuje aj mladá speváčka Grey, ktorej vízie útočia na jej najtemnejšiu stránku samej seba. Po tom, čo sa na krátku chvíľu presunie do nového prostredia, jej nočná mora pomaly ožíva.

Grey, ako mladá talentovaná speváčka, hľadá producenta, ktorý by vydal jej nový album. Na jej ponuku odpovie podivný ale známy producent Vaughn Daniels. Grey si na nové prostredie uprostred prírody rýchlo zvykne a jej kreativita začne stúpať neprirodzeným spôsobom, čo si všimne aj jej priateľka. Nezvyčajné začnú byť aj jej sny, v ktorých sa premieňa na zviera. Okolnosti sa dramaticky kreujú a Greyine halucinácie jej podvedome menia správanie. Je Greyina skutočná podoba krvilačná alebo je to iba Vaughnova manipulácia? 


Brainstorm Media
 
Mierne kontroverzný a provokatívny film „Bloodthirsty“ ohlásil svoju dlho očakávanú premiéru na tento rok. Producentka Amelia Moses predstavila v hlavnej úlohe kanadskú herečku Lauren Beatty spoločne s Gregom Brykom v úlohe producenta Vaughna. Horor je točený z odlišnej perspektívy, ktorá pretína ľudskú bolesť a strach z premeny a zvieraciu divokosť. 

„Bloodthirsty“ má vonku už prvý trailer, aj napriek tomu si už získal vskutku slušné hodnotenie. O autenticite hodnotení sa sami môžeme presvedčiť už 23. apríla, kedy sa oficiálne objaví na streamovacích platformách.  
 

Viac o téme: #bloodthirsty #článok #horror #novinka #thriller