Rapper Nf vydáva novú skladbu „STORY“ a spolu s ňou aj celý mixtape

Mladý, americký rapper NF, vlastným menom Nathan Feuerstein, je na scéne už od roku 2010. Na konte má ocenenie Gospel Association Dove Award za album roka, dva krát vyhral v Billboard 200 a so svojou skladbou „Let You Down“ získal trojnásobný platinový certifikát. Teraz svojim fanúšikom predstavil novú skladbu „STORY“, ktorá je z nového albumu „CLOUDS (The Mixtape)“.

Nová skladba „STORY“ vyšla 26. marca a za jediný deň má tri milióny zhliadnutí. Text nám popisuje jeden obyčajný večer, ktorý sa zvrtne na prepad benzínovej pumpy a smrťou dvoch lupičov. Hlavný rozprávač „príbehu“ sa strieda s dialógmi zlodejov a predavača. Ako gradujú udalosti večera, aj hudba s textom sa výrazne zrýchľujú a naberajú na sile. O videoklip sa postaral rapper spolu s Patrickom Tohillom a skutočne stvárnili celý príbeh od zobudenia až po volanie na 911.


UMG (on behalf of NF Real Music); Adorando Brazil

Po piatich albumoch, NF vydáva mixtape „CLOUDS (The Mixtape). Vyšiel 26. marca a obsahuje desať skladieb, vrátane piesne „STORY“ a titulnej skladby „Clouds“, ktorá je pokračovanie skladby „CHASING_(DEMO)“, ktorý vyšiel minulý rok v októbri a na spolupráci sa podieľal aj pätnásť ročný fanúšik. Na projekte spolupracoval s hudobníkmi Hopsin a Tech N9ne. „Mixtapy nie sú mojou šálkou kávy, ale je ťažké si nechávať skladby len pre seba, takú dlhú dobu.“, vyjadril sa rapper NF. Fanúšikovia si tak môžu aj v tejto dobe vypočuť kvalitný rap a trošku zabudnúť na to, čo sa deje okolo nás.

Viac o téme: #chasing #clouds #demo #hopsin #mixtape #NF #rap #rapper #story #techn9ne #the