Prežije víkendový úlet nasledujúci pondelok? Presvedčte sa v novej dráme „Monday“

Predstavte si, že ste na dovolenke. Konkrétne v slnkom zaliatom Grécku. Nehľadáte lásku, no predsa vám ju osud pripletie pod nohy. Strávite vzrušujúci víkend s osobou, ktorú poznáte len pár hodín. Dokáže tento nečakaný úlet prežiť aj nasledujúci deň?

Mickey (Sebastian Stan) a Chloe (Denise Gough) sú rodení Američania, ktorí v Grécku nie sú na dovolenke. Už niekoľko rokov žijú v Aténach. Čistou náhodou na seba počas horúceho víkendu narazia a okamžite medzi nimi preskočí iskra. Po spoločne strávených dňoch plných horúcich momentov, ktoré nám odkryl už aj trailer, musí Chloe odísť za prácou a opustiť svoju novonájdenú lásku.

V traileri môžeme vidieť ako Mickey beží na letisko a snaží sa presvedčiť Chloe, aby zostala. Ako sa hovorí, nikdy nevieš pokiaľ to neskúsiš. „Ak odídem, nikdy sa nedozviem, ako by náš príbeh pokračoval. Dokáže prudké vzplanutie citov prerásť v hlbokú lásku?“ Tieto otázky Chloe víria v hlave a nakoniec sa rozhodne skúsiť šťastie, ktorým sa odštartuje zaujímavý príbeh 2 dospelých ľudí plný vášne, drámy, vášne a zase raz drámy.

Film „Monday“ je dielom gréckeho režiséra Argyrisa Papadimitropoulosa, ktorého meno môžeme pokojne nazvať jazykolamom. Svetová premiéra prebehla v septembri 2020 na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. My sa jej dočkáme 16. apríla 2021.


IFC Films

Pohľadný Sebastian Stan (Kapitán Amerika, Ja Tonya) po boku talentovanej herečky Denise Gough nominovanej na Tony Awards, znie ako celkom sľubná kombinácia. Zatiaľ nám však musí stačiť trailer, z ktorého sa prekvapivo nedozvieme koniec filmu ešte predtým, ako sme si ho pustili. Žeby náznak kvalitného spracovania? Nechajme sa prekvapiť!

Viac o téme: #Denise #dráma #film #Gough #Monday #novinka #romantika #Sebastian #Stan