Domáce násilie či burlivá výchova? Aj o tom je skladba „Tombstone“

A máme tu ďalšiu novinku v podaní fantastického mladého muža s menom Rodarius Marcell Green. Spevák je celkovo známy pod pseudonymom Rod Wave a je to americký rapper a skladateľ.

Pre tých z vás, ktorí nevedia, je známy predovšetkým vďaka svojho silnému hlasu a skvelými skladbami v štýle R&B a hiphopu. Preslávili ho predovšetkým sociálne siete ako Youtube či Tiktok a jeho ikonická skladba „Heart on Ice“.

Veľmi očakávaný singel s názvom „Tombstone“ od Roda Wava dorazil v stredu (24. marca 2021) spolu s mrazivým sprievodným vizuálom. Ten ukáže divákom drsnú realitu, ktorou si interpret prešiel. Skladba „Tombstone“ je druhý promo singel a piata skladba z pripravovaného albumu SoulFly, ktorý má premiéru 26. marca 2021.

Ľadový spevák R&B, mieri sám do zasneženej hory a odráža svoju búrlivú výchovu. Scéna sa točí okolo dieťaťa, ktoré doma pripomína mladšiu verziu Wave. Ukazuje sa, že je vystavený domácemu násiliu medzi rodičmi a svoju lásku k matke komunikuje prostredníctvom posunkového jazyka. Mladistvá „vlna“ je potom položená na trávnatom poli.


RodWave

Je zaujímavé, aký veľký „hajp“ je okolo neho, keď za jeden deň dokázal získať vyše 3 milióny videní. Jeho nový album je už tretí v poradí a nadväzuje na ten predošlý s názvom „Pray 4 Love“, ktoré sa v roku 2020 umiestnil na druhom mieste v rebríčku Billboard. Čo hovoríte vy? Ja musím povedať, že toto je naozaj pecka.

Viac o téme: #new #rodwave #song #soulfly #tombstone