Ako prísť k ľahko zarobeným peniazom uvidíte v seriáli „Snabba Cash“

Desať rokov od premiéry filmovej trilógie Snabba Cash sa tri nové postavy štokholmského kriminálneho podsvetia plného zmien opäť naháňajú za peniazmi v rovnomennom televíznom seriáli.

Dej príbehu sa odohráva v štokholmskom kriminálnom podsvetí. Poukazuje na pravú tvár našej spoločnosti, v ktorej je túžba po postavení a peniazoch silnejšia ako kedykoľvek predtým. Hlavná hrdinka Leya (Evin Ahmad), slobodná mamička, sa snaží stať súčasťou kriminálneho sveta. Chce svojmu synovi dať všetko po čom túži. Je presvedčená, že poctivou prácou to nedokáže. Za špinavé peniaze si založí veľkú technologickú firmu. Myslí si, že to najhoršie už má za sebou. Nečakala však, že na vlastnej koži pocíti, že všetko si pýta svoju daň. Nech sa deje čokoľvek, aj napriek tomu je rozhodnutá to všetko prekonať. Kriminálny a podnikateľský svet je ale bezohľadnejší, chaotickejší a brutálnejší ako inokedy. Keď sa tieto dva svety prepoja, tak dôvera a priateľstvo medzi obchodnými partnermi bude skúšané v nekončiacej sa snahe prísť ľahko k peniazom.

Šesťdielny švédsky seriál vznikol na základe literárnej predlohy, najpredávanejších románov Jensa Lapidusa. Trilógia Snabba Cash je vydaná v tridsiatich jazykoch sveta. Prvá kniha bola úspešne adaptovaná do troch celovečerných filmov.


Netflix

Nenechajte si ujsť tento úspešný kriminálny seriál v réžií Jespera Ganslandta. Pozrieť si ho môžete od 7. apríla 2021 na Netflixe.

Viac o téme: #ahmad #Cash #crimi #dráma #evin #jens #lapidus #Netflix #seriál #snabba #tv