Anthony Hopkins bude čeliť nebezpečenstvu v novom filme „The Virtuoso“

Daný je len čas a miesto, ostatné informácie ostávajú záhadou. V novom filme „The Virtuoso“ uvidíme slávneho Anthonyho Hopkinsa v úlohe mentora spoločne s nájomným vrahom, ktorého jedna delikátna úloha privedie k riskantným udalostiam.

Oceľové nervy a stanovený cieľ – tým sa označuje samotársky nájomný vrah, ktorý dostane za úlohu vyrovnať dlh a to prostredníctvom vraždy. Háčikom sa stáva, že jediné poskytnuté informácie sú miesto a čas. Vrah sa pokúsi precízne vykonať, ale čo nedokáže ovplyvniť, je kolízia ostatných okolností, ktoré ho poznačia. Napriek tomu začne lov za vytúženou korisťou a vrah sa rozhodne svoju misiu splniť za akýchkoľvek podmienok. Netuší však, že naňho číha nebezpečenstvo v podobe zvodnej ženy, ktorá sa pokúsi zmeniť dráhu deja. 
 
O napínavý triler plný akcie a ráznych scén vo filme „The Virtuoso“ sa zaslúžil producent Nick Stagliano v spolupráci so scenáristom James C. Wolfom. Film sprevádzajú úlomky klasickej hudby, čo dodáva efekt nadčasovosti a skvele načasovanej akcie. V úlohe vraha uvidíme elegantného Ansona Mounta, ktorého bude sprevádzať mladá Abbie Cornish.


LIONSGATE
 
Očakávaná premiéra filmu sa bude konať 30. apríla tohto roku, kedy bude dostupný na streamovacích platformách.  

Viac o téme: #abbie #anson #anthonyhopkins #článok #cornish #mount #novinka #thevirtuoso