Paul McCartney spolu s Beck vydali novú verziu skladby „Find My Way“

Paul McCartney sa preslávil ako člen kapely The Beatles, avšak v apríli 1970 oznámil, že v kapele končí a bude sa venovať svojim sólo projektom. Je považovaný za najúspešnejšie hudobného skladateľa všetkých čias a od roku 2005 má zápis v Guinessovej knihe rekordov, za najrýchlejšie vypredaný koncert. Lístky sa minuli len za 14 minút. Nová verzia skladby „Find My Way“, vyšla v spolupráci s hudobníkom Beckom.

Beck je úspešný americký hudobník a držiteľ siedmich ocenení Grammy. „Find My Way“ bola označovaná, ako najpozitívnejšia skladba na albume „McCartney III“. Teraz z nej Beck spravil tanečnú pieseň s množstvom energie. Nová verzia vyšla 25. marca a obsahuje funky bubnovanie a zosilnené vokály s pridanými hlasmi robotov. „Pamätám si, ako som sa pred niekoľkými rokmi potuloval s Paulom a jeho manželkou Nancy, a Nancy sa zmienila, že chce ísť tancovať. Skončili sme v nejakom klube v západnom Hollywoode a pamätám si, ako to Paul a Nancy roztočili – skutočne si užívali viac, ako ktokoľvek iný na tanečnom parkete.“, uviedol Beck vo svojom vyhlásení. „Minulý rok, keď ma požiadal Paul o remixovanie tejto skladby, spomenul som si na tú noc a chcel som znovu získať toho úžasného ducha, ktorého som cítil, keď som ich sledoval na tanecovať.“, pokračoval hudobník.


UMG (on behalf of Capitol Records (US1A))

Nový remix pochádza z pripravovaného albumu „McCartney III Imagined“, ktorý vyjde 16. apríla. Obsahuje aj ďalšie remixy a nové verzie z pôvodného albumu „McCartney III“. Prvú ochutnávku mohli fanúšikovia počuť už 11. marca, kedy vyšla skladba „The Kiss Of Venus“ v spolupráci s Dominicom Fikeom. Nový album zaujme aj spoluprácou s veľkými, hudobnými menami ako: Phoebe Bridgers, St. Vincent, Blood Orange, Anderson Paak a mnohé ďalšie.

Viac o téme: #beck #find #funky #III #imagined #mccartney #my #paul #remix #way