Godfather of Harlem, vráti sa kráľ New Yorku na trón?

Seriál Godfather of Harlem, nám rozpráva príbeh nechvaľne známeho šéfa zločineckého gangu Bumpyho Johnsona (Forest Whitaker), ktorý v 60tych rokoch minulého storočia vrátil z dlhého 10-ročného pobytu vo väzení a našiel svoje impérium v troskách. Ulice New Yorku ovládajú Taliani a obávaný gangster chce získať svoje impérium späť.

Mafiánsky seriál od tvorcu seriálu Narcos prichádza s nadupanou druhou sériou. Prvá séria tohto jedinečného seriálu sa zamerala nielen na zločinecké podsvetie Harlemu, ale taktiež na mnohé politické boje z daného obdobia, kde proti sebe vystupovali belošskí a černošskí extrémisti. V pokračovaní tejto úspešnej série nás čaká krvavý boj o lukratívnu a vražednú cestu toku heroínu z Marseilles do New Yorku. Jeho ambicióznemu plánu o získanie tejto lukratívnej zákazky narazí však na jeden problém. Tým problémom sú Taliani, ktorí sa neštítía do svojho špinavého biznisu zatiahnuť aj Bumpyho rodinu. Krstný otec Harlemu  využije svoj veľký vplyv a bude opäť riešiť aj občianske práva afroameričanov, ktoré boli v tom období v USA tak ako aj teraz na pretrase.


JoBlo

Druhú sériu tohto životopisného seriálu natočeného podľa skutočných udalostí uvidíme už 18. apríla 2021 na streamovacej platforme Amazon Prime Video.

Viac o téme: #amazonprimevideo #bumpyjohnson #forestwhitaker #godfatherofharlem #Harlem #heroín #krstnyotec #mafián #newyork #newyorkcity #väzenie