KSHMR a emotívna skladba „Paula“ venovaná najdôležitejšej žene jeho života

KSHMR, DJ a producent indicko-amerického pôvodu, predstavuje najosobnejšiu skladbu z jeho prvého albumu. Pieseň s názvom Paula zložil zo srdca pre svoju mamu.

Vo veľmi dojímavom a láskyplnom songu po prvý raz predstavil aj vlastné vokály v kombinácií s textom plným zraniteľnosti a vďačnosti. Spieva o tom, aká je pre neho mama dôležitá a čo pre neho znamená. Nedokáže ani slovami vystihnú to, ako moc ju má rád.

KSHMR, vlastným menom Niles Hollowell-Dhar, najväčší úspech dosiahol v spolupráci s The Far East Movement a Dev v roku 2010 ako súčasť dua The Cataracs. Jeho hit s názvom Like A G6 obletel celý svet a tri týždne sa držal na prvej priečke amerického Billlboard Hot 100. Ako sólový umelec sa v roku 2015 dostal do popredia hlavne vďaka spolupráci s Tiëstom, ich spoločným singlom Secrets. Na hudobnej platforme Spotify má viac ako 200 miliónov počutí.

Na svojom konte má okrem úžasných skladieb aj vystupovanie na festivaloch elektronickej tanečnej hudby ako Tomorrowland, Sunburn a Ultra Music Festival.


KSHMR

Pieseň Paula je jednou zo štrnástich skladieb jeho nového albumu s názvom Harmonica Andromeda, ktorý vyšiel 19. marca 2021.

Viac o téme: #2021 #album #andromeda #DJ #electro #harmonica #house #kshmr #music #new #paula #producent