Nostalgická Taylor Swift a jej novinka s názvom „You All Over Me“

Taylor Swift zverejnila pieseň s názvom „You All Over Me.“ Skladba „You All Over Me“ vyšla 26. marca a na vokáloch sa predstavila hviezda country-popu Maren Morris.

„You All Over Me,“ produkovali spolupracovníci skupiny Evermore a Folklore Aaron Dessner, text napísala Taylor Swift v spolupráci so Scooterom Carusoeom, ktorý sa podiaľal aj na hitoch speváčky Kenny Chesney s názvom „Better as a Memory“ a „Anything but Mine“. Melanchonická pieseň „You All Over Me,“ ktorá je ladená v pokojnom tempe s vybračnou atmosférou, sa zameriava na boj a posun vpred po skončení vzťahu. „Stratené slzy / Prisahám, že by som odtiaľto vypadla / Ale žiadna sloboda ti nebude jasná,“ spieva Taylor Swift v novej skladbe.

Jedna vec, ktorú Taylor Swift na svojej novej skladbe kvituje, je tá, že experimentovala na nej po celý čas. Taktiež sa vyjadrila, že je vďačná za svojich obľúbených interpretov s ktorými momentálne môže pracovať. „Som naozaj nadšená, že Maren Morris spieva sprievodné vokály k mojej novej piesni, “uviedla Taylor Swift v stredu na twitteri.


UMG (on behalf of Taylor Swift Re-record); UMPG Publishing

You All Over Me” je prerobená verzia piesne s názvom “Love Story,” ktorá bola vedúcim singlom albumu Fearless v hitparádových rebríčkoch v roku 2008. Stala sa multiplatinovým crossoverovým hitom s viac ako 18 miliónovým predajom po celom svete.

Viac o téme: #All #Fearless #Me #Over #Swift #Taylor #You