R3HAB a Jolin Tsai prichádzajú s chytľavým hitom „Stars Align“

R3HAB v kolaborácií s Jolin Tsai vydáva svoj najnovší singel s názvom „Stars Align“. Fadil El Ghoul, ktorý je známy pod svojím pseudonymom R3HAB, je holandský DJ. V roku 2018 skončil na 12. mieste medzi top 100 najlepšími DJmi sveta. Remixoval skladby pre celý rad umelcov, vrátane Katy Perry, Lady Gagy, Taylor Swift, Rihanny a mnohých ďalších.

Jolin Tsai pochádza z Taiwanu. Je známa ako speváčka, tanečníčka, herečka a podnikateľka. Prezentuje sa najmä tanečným popom ako hlavnej populárnej hudby v Číne, v ktorej je veľmi uznávaná. Každá skladba od R3HABU je vždy bangerom a nesklamal ani teraz. Na hudobný trh uvádza  najnovší singel „Stars Align“, v ktorom si zaspieva čínska popová hviezda Jolin Tsai. Nahrávka bola vydaná na základe večierku tretieho výročia mobilnej hry PUBG.


he Orchard Music (on behalf of Liquid State); Kobalt Music Publishing

Speváčka Jolin Tsai vydáva vynikajúce vokály, ktorými spája svet tanca a čínskeho popu. R3HAB sa v piesni snažil posunúť hranice a skúmať rôzne žánre. Spolupráca s umelcami prináša nával energie do uší. Singel „Stars Align“ je šťastnou hviezdou pre všetkých hráčov, poslucháčov a fanúšikov, ktorí si užívajú život.

Ak máš chuť, cítiť aj ty tie správne vibrácie, ktoré ponúkajú dvaja umelci, tak si singel môžeš pustiť na rôznych platformách od 21. marca 2021.

Viac o téme: #Align #Jolin #music #PUBG #R3HAB #Stars #Tsai