Trailer k novej romantickej komédii plnej trápnych momentov s názvom We Broke Up

Spoločnosť Vertical Entertainment predstavila pred pár dňami nový trailer. Romantická komédia „We Broke Up,“ pri ktorej si užijete pohodový večer so svojou milovanou polovičkou.

Dámy určite poteší sympatický a príťažlivý americký herec William Jackson Harper, ktorý obsadil rolu hlavnej postavy. Pánov zase zaujme herečka Aya Rachel Cash. Hercov sme mohli vidieť či už v rôznych filmoch alebo seriáloch ako sú „You´re The Worst“ alebo seriál „The Good Place.

Momentálne si táto úspešná dvojica zahrala v romantickej komédii „We Broke Up.“ Film, ktorý napísal a režíroval Jeff Rosenberg, by mal mať v kinách premiéru už 23. apríla. Komédia je zameraná na mladý pár Lori a Douga, ktorí sú spolu už 10 rokov. Náš príťažlivý herec sa preto odhodlal k činu, ktorý by potešil každú ženu. Avšak, nie našu herečku Lori. Svojou reakciu nepotešila Douga, a tak sa ich spoločné cesty rozídu. Avšak nie nadlho. Lorina sestra sa bude vydávať a preto sa očakáva prítomnosť sestry s jej priateľov. Lenže nikto nevie o ich nešťastnom rozchode. Z lásky k sestre sa rozhodnú predstierať svoj vzťah. Je to poriadna výzva, keďže sa bude svadba konať v campe, kde je množstvo hier pre partnerov.


Vertical Entertainment US

Ako sa náš mladý párik k celej situácii postaví? Bude komédiu sprevádzať „happy end?“ Alebo po celom divadielku si pôjde každý vlastnou cestou?

Už si stačí len počkať na premiéru, pripraviť si popcorn a užiť si pohodový večer plný trápnych momentov, ktoré herci zažijú. Premiéra filmu bude 23. apríla 2021, a trailer si môžete pozrieť na tomto videu.

Viac o téme: #Aya #Broke #Cash #comedy #Jackson #love #Up #We #William