Unikátna spolupráca Veľkej Británie a Ameriky v novej skladbe Youˈve Done Enough

V skladbe You’ve Done Enough sa Gorgon City už po druhý krát spojili so chicagským duom DRAMA. Pieseň predstavuje dokonalú súhru Via Rosiných vokálov inšpirovaných soulom, jazzom a hip hopom, ktoré zjednocujú prvky R&B a dance-popu.

DRAMA je duo z Chicaga, ktoré je známe pre svoj DIY prístup k tvorbe a vydávaniu hudby. Tvorí ho producent Na’el Shehade a speváčka a skladateľka  Via Rosa. Ich hudba pokrýva široké spektrum žánrov vrátane popu, hip hopu, jazzu, bossa novy a elektroniky.

Gorgon City je anglické produkčné duo pre elektronickú hudbu, ktoré tvoria dvaja producenti zo Severného Londýna Kye „Foamo“ Gibbon a Matt „RackNRuin“ Robson-Scott. Známi sú najmä vďaka singlu Ready For Your Love z roku 2014, ktorý sa dostal na 4. miesto v britskom Singles Chart.


UMG, [Merlin] AudioSalad (v mene spoločnosti Alexander Tiderbrink AB

Videoklip k You’ve Done Enough režíroval Eric Maldin, ktorý v minulosti pracoval po boku ikonických značiek ako Red Bull a VICE, a taktiež režíroval dva predchádzajúce projekty Gorgon City – Nobody a Burning. V hudobnom videu pokračuje Maldin vo svojom jedinečnom filmovom a produkčnom štýle a využíva množstvo efektov, ktoré dokonale dopĺňajú emóciu skladby.

Singel Youˈ’ve Done Enough vydali 29. januára 2021 a odvtedy sa už dostal do britského Shazam Top 40 a prekonal 5 miliónov globálnych streamov.  

Viac o téme: #City #Done #dráma #elektro #Enough #Gorgon #you-ve