Dlhoočakávaná skladba majora Lazora a Dipla so Siou a Labrinthom konečne dorazila

V roku 2021 sme sa dozvedeli, že bola potvrdená správa o vydaní filmu „Titans“ a fanúšikovia sa už nevedeli dočkať tejto megakooperácie.

Zatiaľ čo Diplo a Sia  už spolu spolupracovali a zostali v priebehu rokov blízkymi spolupracovníkmi a priateľmi, obaja sa spojili s multiplatinovým spevákom a skladateľom Labrinthom a vytvorili superskupinu LSD. Práve z tohto projektu môžete poznať skladby ako „Thunderclouds“, Mountins“, „Audio“ a „No New Friends“, ktoré im nahromadili viac ako 1 miliardu streamov.  

Všetci traja sú samy o sebe známy ich prvotriednymi činmi, čo znamená, že keď dajú hlavy dokopy, výsledkom môžu byť iba hitparády. Skladba ‘Titans’ sa hneď po prvom vypočutí každému spojí s hymnou letného klubu. Sia opäť prekonáva svoje predchádzajúce vokálne výkony a ukazuje tak svoj pozoruhodný hlasový rozsah aj v tejto skladbe. Dramatické zvyšovanie a dvojkrokový pulz moombahtonu s rýchlymi bubnami sprevádzajú jej hlas plynulo, rovnako ako Labrinthove chytľavé a bezstarostné vokály, ktoré pridávajú živú zvukovú kulisu k skladbe.


WMG, Because Music, BBTV_mtheory (v mene spoločnosti Mad Decent); Kobalt Music Publishing

Po roku plnom očakávania sme sa dočkali okrem skladby „Titans“ aj  skvelého albumu „Music Is The Weapon“. Album, ktorý vyšiel ešte v roku 2020 ponúka množstvo čerstvých spoluprác napríklad s Alessiou Carou, French Montanou, Nicki Minaj, Skip Marley a mnohými ďalšími. Obsahuje 16 skladieb, z ktorých štyri sú nové a to: „Diplomatico“ od Guaynaa,  skladba „C’est Cuit“ od Aya Nakamura a Swae Lee, „Prat e Machucar“ od ÀTTØØXXÁ a Suku Wardom,  a „Hands Up“ od Moonchild Sanelly a Moreny Lerabou. O tom, prečo bol film „Titans“ vylúčený zo zoznamu, môžeme iba polemizovať, no aspoň nateraz si môžeme vypočuť túto skvelú novinku, ktorá vyšla 25.3. 2021 aj spolu s videoklipom.

Tak čo? Je skladba „Titans“ vašou šálkou kávy?

Viac o téme: #diplo #labirinth #lazer #major #new #sia #song #titans