Rocková skupina Grouplove vydala k singelu „This Is The End“ nový videoklip

Skupina Grouplove bola založená v roku 2009 speváčkou Hannah Hooper a zameriava sa prevažne na alternatívny rock. Ako väčšina hudobníkov, aj oni sa počas lockdownu zavreli do štúdia a nahrávali. Neskôr ohlásili vydanie ich piateho štúdiového albumu „This Is This“. Nová skladba pochádza práve z tohto albumu a fanúšikovia si ju môžu užiť spolu aj s novým videoklipom.

Skladba „This Is The End“ bola vydaná už 12. marca a s apokalyptickým textom a surovými tónmi, tvorí výbornú kombináciu, plnú energie a vášni. Celá skladba je hlasná a drsná, čo sa prejavuje aj vo vizuálnej stránke videa. Samotná speváčka sa tiež podieľala na tvorbe videa, ktoré vyšlo 25. marca. Réžiu mal na starosti ich dvorný režisér Isaac Deitz, ktorý sa postarol aj o klip k skladbe „Deadline“. Videoklip bol natočený jedným záberom a zobrazuje frontmanku kapely, ako sa túla  sama uprostred noci. „Môže sa to javiť, ako koniec, ale chcem, aby ste vedeli, že budeme spolu.“, povedala speváčka o videoklipe.


Grouplove

Kapela pokračuje so svojim albumom „This Is This“ podporou špeciálneho centra Propeller v spolupráci so združením The Ally Coalition, na podporu Black LGBTQ Youth. Fanúšikovia, ktorí sa zapoja, majú šancu vyhrať zaujímavé ceny od kapely Grouplove, medzi nimi aj vstupenky alebo stretnutie s členmi.

Viac o téme: #alternative #end #grouplove #hannah #hooper #is #rock #the #this