Demi Lovato a jej druhá šanca na život – otvorene a pravdivo o predávkovaní heroínom

Demi Lovato – výborná herečka, skladateľka, excelentná speváčka, no predovšetkým veľká bojovníčka. Preslávila sa ako Disney hviezda vo filme Camp Rock, no neskôr sa venovala skôr hudbe, ktorá ju vždy najviac napĺňala. Spevácka kariéra jej priniesla mnohé úspechy. Dnes je pokladaná za jednu z najslávnejších a najtalentovanejších speváčok. Nikdy sa nehanbila rozprávať o svojich problémoch spojených so sebapoškodzovaním, depresiou, šikanovaním a bulímiou. Zdieľaním svojich príbehov sa už od 17 rokov snaží pomáhať fanúšikom, ktorí si prechádzajú podobným trápením.

Dokument Dancing with the Devil nie je prvým, v ktorom Demi hovorí o svojom živote. V roku 2012 vyšiel dokument s názvom Stay Strong a o päť rokov neskôr Simply Complicated. Už v nich hovorí o problémoch, ktoré sa snažila liečiť alkoholom a drogami. Dokonca priznáva, že na niekoľkých vystúpeniach bola pod vplyvom omamných látok a na tajnáša si ich pašovala do lietadla. Najnovší dokument Dancing with the Devil však zobrazuje to najťažšie obdobie v jej živote. Demi sa niekoľko rokov zo závislostí liečila a ešte pred pár rokmi oslavovala svoju abstinenciu. V júni 2018 vydala pieseň „Sober“, ktorou sa priznáva svetu a rodine, že opäť podľahla pokušeniu. O mesiac na to ju našli vo svojom dome v Hollywood Hills – v bezvedomí ako bojuje o život. 

Po dvoch rokoch je Demi schopná opäť prerozprávať svoj príbeh. Dokument Dancing with the Devil zobrazuje pravdu o tom, čo sa v tú osudnú noc stalo. Na začiatku prvej časti počujeme, ako sa jeden z priateľov Demi pýta: „Naozaj mám povedať všetko? Chcete počuť úplne všetko? Aj to s heroínom? Dobre. Tak vám prezradím všetko tak, ako to naozaj bolo.“ 24. júla 2018 sa Demi predávkovala heroínom. Okamžite bola prevezená do nemocnice, kde jej zachránili život. Doktor potvrdil, že keby ju priniesli o pár minút neskôr, už by nebola medzi živými. Samotná Demi je prekvapená, aké veľké mala šťastie. Z jednotlivých výpovedí či už Demi, jej maminy, nevlastného otca, priateľov a doktorov skutočne mrazí. Dokument zobrazuje aj to, ako veľmi situácia ovplyvnila jej blízkych a že drogovo závislý človek nie je jediný, kto sa trápi. Toto predávkovanie Demi stálo jeden infarkt, 3 mozgové mŕtvice kvôli ktorým utrpela aj poškodenie mozgu a zlyhanie niekoľkých orgánov. Hovorí, že už nemôže ďalej šoférovať a niekedy má problémy s videním. 


Demi Lovato

Okrem samotného predávkovania Demi rozoberá aj situácie, ktoré mu predchádzali ako napr. jej vzťah s otcom, ktorý bol tiež alkoholik a drogovo závislý. Úprimne a pravdivo opisuje svoje pocity a prvýkrát sa vyjadruje aj k sexuálnemu zneužitiu. Viac sa asi ani nedá opísať, dokument si jednoducho musíte pozrieť sami. Dokazuje nielen to, aká silná a statočná je samotná speváčka Demi Lovato, ale aj to, aký je život krehký a kedykoľvek ho môžeme stratiť bez ohľadu na to či sme slávny, bohatý alebo chudobný.

Doposiaľ vyšli 3 časti a posledná epizóda je naplánovaná na 6. apríla. Pod článkom nájdete odkaz na najnovšiu časť. Okrem dokumentu si pre nás Demi pripravila aj nový album Dancing with the Devil, ktorý výjde 2. apríla. 

 

Viac o téme: #Dancing #Demi #Devil #dokument #Lovato #predávkovanie #the #with