Tate McRae a jej videoklip ku skladbe „Bad Ones“

Kanadská popová speváčka, skladateľka a tanečnica už zožala celosvetový úspech podobnými náladovými piesňami. Teraz prichádza s novou piesňou s názvom „Bad Ones“.

Pandémia bola nečakaným zvratom pre všetkých. 17 ročnú interpretku to však nezastavilo a svoju spevácku kariéru rozbehla závratnou rýchlosťou. Umelkyňa, ktorá sa pôvodne zameriavala viac na tanec sa tak stala hviezdou lockdownu, keďže na všetkom pracovala virtuálne z priestorov svojho rodinného domu.

S príchodom videoklipu ku skladbe „Bad Ones“ prišlo v rovnaký deň aj vydanie jej druhého EP s názvom „Too Young to Be Sad“. Ten speváčka ohlásila už začiatkom marca, keď vydala singel s názvom „Slower“. Okrem spomínaných skladieb album obsahuje tri skoršie vydané piesne ako „You Broke Me First“, „R U OK“, „Rubberband“ a jednu novšiu „Wish I Loved You in the 90s“.


SME (v mene spoločnosti RCA Records Label)

Nové hudobné video, ktoré spolurežírovala práve Tate McRae, ponúka pohľad na speváčku a jej potulky s priateľmi, kým sa zabávajú klasickou teenagerskou neplechou. Všetko je v poriadku, až kým skupinka nevstúpi do obchodu a veci sa vymknú z pod kontroly. Je to vhodná spojitosť s textom piesne: „Vždy sa zapletiem s tými zlými, ktorí ma nerobia šťastnou, snažím sa to vydržať, ale vždy ma to dostane“. Pieseň je veľmi podobná náladovej a túžobnej balade „Wish I Loved You in the 90s“.

Nový videoklip si môžete pozrieť od 26. marca 2021.

Viac o téme: #Bad #Be #článok #McRae #Ones #pop #Sad #Tate #to #Too #Young