Lucas a Steve nám prinášajú nový hot remix k piesni „No Diggity“

Medzinárodne uznávané duo DJ a producent, Lucas & Steve prepracovali jednu z mnohých najväčších skladieb z 90-tych rokov a prerobili pieseň „No Diggity“ od Blackstreet na remixovú verziu. Je to prskajúca krvavá skladbu tanečnej hudby. Zahŕňa vokály v modernom a nahranom modeli a tiež kombinuje svoj nadčasový zvuk R&B s robustnými domácimi rytmami a akordmi klavíra. Jej premiéra bola 26.3.2021.

O tejto skladbe môžeme hovoriť ako o všadeprítomnej melódii. Vyskytla sa v roku 1996 v hip-hopom nabitom filme „No Diggity“ od amerického herca Blackstreet. Okrem Dr. Dreho sa tento dokument zmenil na hit Billboardu č. 1 a výsledkom bola cena Grammy za najväčšiu efektivitu R&B v roku 1998. Okrem toho pridal aj  sprievodný album One Other Degree wings, ktorý bol nominovaný v štyroch kategóriách a vyhral US platinum.


Lucas & Steve

Lucas a Steve, ktorí boli v priebehu rokov zodpovední za niektoré vrcholné udalosti, dosiahli úspech vďaka hitom ako „I May Be Fallacious“ (vrátane speváka  R & B Brandyho) a „Say One thing“, aj keď nie tak dávno zaznamenali široké uznanie debutovým albumom Letters To Keep in mind. Tento album, ktorý bol uvedený na trh v roku 2020, obsahoval rozbité hity ako „The Place Have You Gone (Wherever)“, „Good“ (feat. Haris) a Deepend collab „Lengthy Manner Residence“.

Spolupráca týchto dvoch pánov v spojení Blackstreet priniesli naozaj skvelý hit. Čo naň hovoríte vy?

Viac o téme: #Blackstreet #Lucas #music #new #nodiggity #Steve