Sima Martausová prichádza s ďalšou gospelovou novinkou Krížová cesta

Máme tu Veľkú noc, jeden z najdôležitejších kresťanských sviatkov. Zatiaľ čo tieto dni poznáme najmä vďaka bohato naloženým stolom, oblievačke a šibačke, často zabúdame, čo naozaj oslavujeme. Našťastie Sima Martausová nám to pripomína v jej novej piesni.

Simu Martausovú, 33 ročnú rodáčku z Považskej Bystrice, pozná takmer celé Slovensko. Medzi jej najznámejšie piesne patria Zachovám si svoju tvár či Srdce nepokojné. Tentokrát prichádza s ďalšou gospelovou novinkou Krížová cesta. Ako ste určite z názvu zistili, pieseň rozpráva o krížovej ceste, ktorá je metaforou na hriechy dnešného sveta, ktoré každý deň páchame. Zároveň nám pripomína, o čo naozaj veľkonočné sviatky sú. 

Čerešničkou na torte sú jemné tóny violončela pod vedením Michala Haringa a klavíra, za ktorým sedí Daniel Špiner. Samozrejme nesmie chýbať jedinečný hlas Simy Martausovej, ktorá k piesni vytvorila nielen text ale aj hudbu. 


Simona Martausová

Ak aj nepatríte k milovníkom gospelovej hudby, určite dajte tejto novinke šancu, na sekundu sa zastavte a započúvajte do upokojujúcich tónov. Možno si ju zamilujete, rovnako ako ja, už na prvé počutie. A na tretie počutie si ju začnete spievať. 

Viac o téme: #cesta #daniel #gospel #Haring #hudba #hudobná #Krížová #Martausová #Michal #novinka #Sima #Špiner