Major Lazer vydáva nový videoklip ku skladbe „Titans“

Očakávaná spolupráca Major Lazer so Siou a Labrinthom na skladbe „Titans“ ohlásená už v októbri minulého roku nedávno dostala aj vizuál. Člen americkej skupiny Major Lazer – Diplo už v minulosti spolupracoval so Siou a Labrinthom na viacerých veľkých projektoch ako „Thunderclouds“, „Genius“ a „No New Friends“. Dokonca v roku 2018 vytvorili zoskupenie známe ako LSD a o rok neskôr vydali svoje debutové EP.

26. marca 2021 tanečno-elektronické trio Major Lazer, ktoré tvoria členovia Diplo, Walshy Fire a Ape Drums vydalo deluxe edíciu albumu Music Is the Weapon. Ten bol vydaný v októbri 2020 a predstavoval štvrtý štúdiový album skupiny a zároveň prvý vydaný album po odchode člena Jillionare, ktorého neskôr nahradil Ape Drums. Nový album dostal názov Music Is the Weapon (Reloaded) a ako prvá skladba je práve „Titans“, ktorá značí opätovné spojenie popovej skupiny LSD. Celkovo je deluxe vydanie albumu obohatené o päť nových piesní „Hands Up“, „Pra te Machucar“, „C’est cuit“, „Diplomatico“, „Titans“ a obsahuje veľa nových spoluprác.


Because Music, WMG, BBTV_mtheory (v mene spoločnosti Mad Decent); Kobalt Music Publishing, AMRA

Major Lazer je trio, ktoré je známe aj vďaka medzinárodným spoluprácam po celom svete. Názov skupiny je aj meno ich fiktívnej postavy, jednorukého vojaka jamajského zombie komanda, ktorého misia je zachrániť vesmír za pomoci hudby. V klipe nám ukazujú misiu majora Lazera, ktorý má za úlohu zničiť dve obrovské monštrá za pomoci dvoch bábkových verzii Sie a Labrintha. Vyšiel z réžie Ernesta Desumbila a obsahuje sci-fi prvky známych blockbusterov ako Star Wars, Jurský Park, Alien a King Kong vs Godzilla.

Pozrieť si ho môžete od 1. apríla 2021.

Viac o téme: #(Reloaded) #album #článok #Deluxe #Edition #is #Labrinth #majorlazer #music #sia #the #titans #Weapon