Amanda Seyfried v novom zlovestnom horore od Netflixu – Things Heard & Seen

Things Heard & Seen je nový americký hororový triler. Vychádzajúc z uznávaného románu Elizabeth Brundage – All Things Cease to Appear, Shari Springer Berman a Robert Pulcini film napísali a neskôr aj sami zrežírovali. Hlavnú hrdinku Catherine hrá Amanda Seyfried, ktorá v klasickej hororovej zápletke odhaľuje nebezpečnú a nepríjemnú históriu svojho nového domu.

Catherine Clare neochotne vymenila život na Manhattane za odľahlý domov v malej dedinke Chosen po tom, čo jej manžel George dostal miesto učiteľa na vysokej škole v Hudson Valley. Aj keď sa zo všetkých síl snaží premeniť starú farmu na miesto, kde bude šťastná ich malá dcéra Franny, Catherine sa čoraz viac cíti izolovaná a osamelá. Čoskoro začína pociťovať zlovestnú temnotu, ktorá sa skrýva nie len v stenách zchátralého domu, ale aj v jej manželstve s Georgom.

Trailer k hororu Things Heard & Seen sa rozbieha pomaly, avšak veľmi rýchlo eskaluje a sľubuje strašidelné a dramatické scény. Kameraman Larry Smith navyše prináša pár skvelých pohybov kamery a nádherné zábery v chladnom odtieni.


Netflix

Mysteriózny horor nájdete na Netflixe už od 29. apríla 2021.

Viac o téme: #Heard #horor #Netflix #Seen #Things