ABOVE SUSPICION: Film podľa skutočného príbehu jedného z najslávnejších zločinov v histórii FBI

V americkom thrilleri sa v hlavnej úlohe predstavuje Emilia Clarke, známa najmä zo seriálu „Game of Thrones“, ktorá však zaujala aj v iných snímkoch ako napr. „Solo: A Star Wars Story“  a „Me Before You.“ Tentokrát ju môžeme vidieť v úplne novej role. Emilia ako Susan Smithová si zahrala mladú ženu, ktorá sa zúfalo snaží uniknúť zo života plného kriminality a drog.

Film rozpráva príbeh mladého muža Marka Putnama (Jack Huston) – nováčika medzi agentmi FBI, ktorý je služobne pridelený do horského mesta v Kentucky. Práve v tomto meste je zatiahnutý do nezákonného vzťahu s miestnou chudobnou ženou – Susanou, ktorú príjme ako svoju informátorku pri vyšetrovaní kriminálneho prípadu. Susan dúfa, že by to mohla byť jej šanca ukončiť neustálu smolu vo svojom živote.

No ako sa postupne prehlbuje vzťah Susan a Putnama, tak sa zvyšuje i nebezpečenstvo, ktoré oboch postaví do stretu so smrteľnými následkami.  


Movie Coverage

Kriminálny film režiséra Philippa Noycea vychádza v kinách a digitálnom formáte už 14. mája 2021. Na DVD a Blu-ray bude k dispozícii 18. mája 2021.

Viac o téme: #Above #clarke #Emilia #FBI #film #Kentucky #kriminálny #Mark #Putnam #SUSPRICION #thriller