Pieseň „Bang Bang“ od Rity Ora vás zaručene roztancuje

Rita Ora predstavuje lyrický videoklip s názvom „Bang Bang.“ Skladba „Bang Bang“ sa natáčala na opustených lyžiarskych miestach bývalej Juhoslávie, kde sa v roku 1984 odohrávala zimná olympiáda.

Výber miesta si speváčka vybrala zrejme preto, lebo sa narodila v Prištine, čo je terajšie hlavné mesto Kosova, a s Balkánom ma spojené spomienky na svoje detstvo. Neskôr sa Rita Ora s rodinou presťahovali do Anglicka, kde dodnes  býva. V refréne piesne „Bang Bang“ si každý poslucháč všimne podobnosť s legendárnou piesňou od Crazy Frog s názvom „Axel F.“

Pieseň pochádza z  nového EP albumu s názvom „Bang.“ Speváčka vydala svoj nový EP album „Bang.“ 12. februára. Na EP albume fanúšikovia nájdu len 4 skladby, na ktorých všetkých sa producentsky podieľal len 20 ročný DJ a producent Imanbek.


WMG (on behalf of Atlantic Records UK)

Rita Ora prerazila prvýkrát na verejnosť vo februári 2012, keď spolupracovala na piesni „Hot Right Now“ s DJom Freshom a táto skladba bola jednotka v hitparáde v Spojenom Kráľovstve. Od tej doby Rita Ora vydala dva štúdiové albumy a stala sa cennou a váženou speváčkou vo svete hudby.

 

 

Viac o téme: #bang #Imanbek #lyrics #ora #rita #video