Demi Lovato v spolupráci s Ariana Grande

Speváčka Demi Lovato nedávno vydala jej najnovší album „Dancing With The Devil,“ ktorý obsahuje až 19-tnásť trackov. Album, ktorým Demi Lovato uzatvárala jej najťažšiu kapitolu v živote. Drogy. Speváčka si prešla veľmi ťažkým obdobím, kedy sa ocitla na samotnom dne kvôli drogám.

Jej ďalšou skladbou z nového albumu je skladba „Met Him Last Night,“ ktorú naspievala v spolupráci so speváčkou Ariana Grande.

Videla som diabla, áno. Stretla som ho včera večer. Jeden rozhovor. Teraz trávime spolu noc. Myslím, že ho milujem, hoci viem, že to nie je správne.“ Refrén, ktorý spolu speváčky spievajú. Pieseň, ktorá opisuje diabla. Je zobrazený ako predátor, ktorý sa pokúša využívať ženy prostredníctvom lacných vtipov a kupovaním nápojov. Až napokon ženy podľahnú a život sa im poberá zlým smerom.


UMG (od vydavateľa Demi Lovato LP3 / Island)

Fanúšikovia speváčky sú z nového albumu nesmierne nadšení. Demi odhalila značnú časť jej života a ťažkého boja medzi temným svetom. Momentálne je speváčka na dobrej ceste. Motivuje ľudí a upozorňuje ich, aby nespadli do temna ako ona.

Skladbu si môžete vypočuť na tomto videu. 

Viac o téme: #Ariana #Dancing #Demi #Devil #Grande #Him #Last #Lovato #Met #new #Night #song #the #with