Hip-hopová legenda Snoop Dogg vydáva nový singel „Roaches In My Ashtray“

Svetlo sveta uzrela spolupráca legendy západného pobrežia Spojených štátov Snoop Dogga s producentom a rapperom ProHoeZak. Novým singlom „Roaches In My Ashtray“ posielajú ochutnávku zo Snoopovho pripravovaného albumu From Tha Streets 2 Tha Suites, ktorý možno očakávať už čoskoro.

Nový album predstavuje v poradí už osemnásty štúdiový album obľúbeného rappera od roku 1993, kedy vydal svoj debutový album Doggystyle. Ako prvú skladbu si môžete vypočuť spomínanú „Roaches In My Ashtray“. Snoop Dogg sa tiež pripravuje na spoločný album, na ktorom spolupracuje s menami ako Ice Cube, Too $hort a E-40. Spolu tvoria hip-hopovú skupinu s názvom Mt. Westmore. Štyria rapperi sú pripravení vydať svoj debutový album tento mesiac, pričom v budúcnosti od nich môžeme očakávať oveľa viac.


SnoopDoggTV

Roaches In My Ashtray“ z produkcie ProHoeZaka, ktorého môžete počuť v refréne, zaujme veľkou dávkou funku, basou ladeným rytmom a atmosférou pripomínajúcou 90. roky. Vo videoklipe nájdeme Snoop Dogga v jeho prirodzenom prostredí. Všetci dobre vieme, ktorá zelená rastlina je neodmysliteľnou súčasťou jeho životného štýlu a nová skladba sa zaoberá práve touto témou.

Čakanie na nový album si teda môžete skrátiť vypočutím tejto novinky s videoklipom, ktorý bol zverejnený v piatok 2. apríla 2021.

Viac o téme: #2 #Ashtray #článok #Dogg #from #in #my #ProHoeZak #Roaches #singel #Snoop #streets #Suites #Tha