O najemotívnejšiu skladbu s názvom „Fall in Love Again“ sa postaral Rag’n’Bone Man

Tridsaťšesťročný britský skladateľ Rag’n’Bone Man dal fanúšikom ďalšiu ochutnávku toho, čo môžu očakávať od jeho netrpezlivo očakávaného druhého štúdiového albumu „Life By Misadventure“.

Keď už hovoríme o tejto skladbe, Rag sa k nej vyjadril: „Je to pieseň, ktorú sme napísali s Benom Jackson-Cookom a napísal som ju v jedno popoludnie v Leiper’s Fork v Tennessee. On urobil melódiu a ja texty. Pieseň je o sabotáži: sabotovaní vášho vlastného vzťahu zo strachu zo záväzku.“

K uvedeniu sa trh sa hudobná hviezda podelila so živým vystúpením piesne natočenej v legendárnych štúdiách Abbey Road. LP platňu nahrával s producentom Mikeon Elizondon, ktorý získal Grammy a s každým dychom predvádza „ohromné teplo“ a skutočné emócie hviezdy. Piesne boli nahrávané ako živý album, ktoré bolo možné vyladiť na „raw emotion“. Povedal: „Male sme tentoraz dosť času nato, aby sme žili s piesňami. Príliš často som robil veci skôr, že sme napísali pieseň a musel som ju spievať v tej istý deň, a práve to bola verzia, ktorú sme použili na albume. Takto bolo oveľa jednoduchšie dostať do hudby skutočné emócie.“


SME (v mene spoločnosti Best Laid Plans/Columbia)

Album „Life By Misadventure“ má výjsť 7. mája, no vzhľadom na aktuálnu situáciu, môže mať jemné meškanie. Rag’n’Bone Man by mal podľa aktuálnych informácií odštartovať svoje turné 17. októbra, najskôr vo svojom domovskom meste Brighton a potom postupne Dublin, Belfast, Leeds, Bristol, Bournemouth, Glasgow, Plymouth, Manchester, Birmingham a Newcastle a zakončiť to má 6. novembra v Londýne.

Táto skladba mnohých z vás presvedčí o tom, že aj muži vedia byť citliví a rovnako môžu mať zlomené srdce. A v spojitosti s Ragovým hlasom tomu dodá ten správny šmrc a nejedno oko zostane suché. Započúvajte sa aj vy do tejto pecky a precítte ju spolu s ním!

Viac o téme: #again #by #fallin #life #love #man #misadventure #new #rag-n-bone #song #tour