Taliansky spevák Andrea Bocelli si získava srdcia svojich fanúšikov

Andrea Bocelli je taliansky tenorista. Patrí k jedným z najslávnejších spevákov v súčasnosti. Jeho úspech si vyžiadal viac ako 70 miliónov kópií jeho albumov. Dokonca sa podieľal aj na spolupráci aj so spevákmi ako je Ed Sheeran, Christiana Aguilera alebo Celine Dion. Jeho operný vlas nemá hraníc.

Účinkuje na významných medzinárodných podujatiach vrátane olympijských hier a majstrovstiev sveta. A taktiež aj jeho vlastné koncerty, ktoré sú vypredané po celom svete. Spevák získal množstvo ocenení a zaslúžil si aj hviezdu na  hollywoodskom chodníku slávy. Začiatkom apríla zverejnil krásnu emotívnu skladbu „You’ll Never Walk Alone.“ Pieseň je úvodná skladba je z jeho nového albumu „Believe.“ Emotívna skladba „You’ll Never Walk Alone“ bola pôvodne napísaná pre muzikál Carousel od režiséra Rodgersa a Hammersteina, ktorý mal premiéru v roku 1945. Pieseň je aj po 75 rokoch obrovským hitom. Strhujúca melódia a posolstvo nádeje a pohodlia. Oslavuje silu hudby na upokojenie dušu a obsahuje zbierku skladieb, ktoré umelca inšpirovali a udržali nad vodou.


UMG (od vydavateľa Decca (umo) (Classics)); LatinAutor – PeerMusic, UMPG Publishing, LatinAutorPerf, ASCAP, UMPI, LatinAutor – UMPG, LatinAutor, Uniao Brasileiro DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM a spoločnosti vlastniace hudobné práva (6)

„Koncept Believe je založený na troch slovách: viera, nádej a dobročinnosť. Toto sú tri teologické cnosti kresťanstva, napriek tomu – úplne nezávisle od akejkoľvek náboženskej viery – tiež tri mimoriadne kľúče k zmysluplnosti a úplnosti životov každého z nás.“ Môžeme vidieť, že pre skladateľa majú skladby hlboké poslanie. Každý jeden z nás môže viesť zmysluplný život pokiaľ objaví tri základné kľúče, ktoré ho budú udržiavať na správnej ceste.

Skladbu spolu s videoklipom si môžete pozrieť a vypočuť na tomto videu.

 

Viac o téme: #albumbelieve #Alone #Andrea #Bocceli #Italy #Never #new #song #Walk #you-ll