Júlia Michaelsová zabila všetky bývalé milenky svojho priateľa

Americká, popová speváčka Júlia Michaelsová, odštartovala svoju kariéru v roku 2017. Jej debutový singel „Issues“ sa umiestnil na jedenástom mieste v Billboard Hot 100 a teraz pripravuje svoj debutový album, ktorý si fanúšikovia môžu vypočuť už koncom mesiaca. Nová skladba „All Your Exes“ bola vydaná aj s videoklipom, kde si speváčka zahrala pomstychtivú frajerku, ktorá zabila všetky ex.

Skladba „All Your Exes“ bola vydaná 2. apríla, spolu s hudobným videom. Singel pochádza z jej pripravovaného debutového albumu, ktorý vyjde 30. apríla, prostredníctvom vydavateľstva Republic Records. Speváčka spieva o svojej žiarlivosti a praje si žiť vo svete, kde by boli všetky ex priateľky jej frajera mŕtve.

O vizuálne spracovanie skladby, sa postarala režisérka Blythe Thomasová, ktorá nám predstavila strhujúci psychologický thriller. Hlavnú postavu si zahrala samotná speváčka. Júlia je zobrazená, ako pomstychtivá frajerka, ktorá pozýva k sebe bývalé milenky svojho priateľa a postupne ich likviduje bejzbalovou pálkou a motorovou pílou.


UMG (on behalf of J/Republic)

„Myslím, že to bola najväčšia zábava, akú som pri natáčaní hudobného videa zažil. Nikdy predtým som skutočne nehral postavu, takže bola zábava uvoľniť sa a ukázať svoju druhú tvár, ktorú fanúšikovia ešte nevideli,“  hovorí speváčka. „Toto album ukazuje moju druhú tvár, keďže som zažila zdravý a šťastný vzťah, ktorý som doteraz nepoznala.“, pokračovala Júlia. Jej nový album aj so všetkými skladbami, bude zverejnený koncom apríla a speváčka verí, že si ho fanúšikovia zamilujú.

Viac o téme: #album #All #exes #julia #michaels #music #new #pop #your