Olivia Rodrigo predstavuje hudobnú novinku „Deja Vu“ adresovanú bývalému priateľovi

Americká speváčka Olivia Rodrigo prichádza s novou piesňou Deja vu, v ktorej zosobnila pocity mnohých z nás.

Olivia Rodrigo, osemnásťročná herečka a popová speváčka, valcuje priečky hudobných hitparád. V januári tohto roku pobláznila svet debutovým singlom Drivers licence, ktorý sa po pár dňoch dostal na vrchol priečky Bibloard Hot 100 a stal sa najpočúvanejším songom na Spotify. Preslávila sa však už omnoho skôr. Vidieť sme ju mohli v seriáli inšpirovanom High School Musical streamovanom na platforme Disney+, v ktorom objavili jej spevácky talent.

Druhým songom z jej pripravovaného debutového albumu je novinka s názvom Deja vu, ktorú vydala 1. apríla. 2021 aj s osobitým videoklipom plným emócií a spomienok. Je pokračovaním úspešného debutového songu Drivers License a má našliapnuté stať sa rovnakým hitom. Pieseň je adresovaná jej bývalému priateľovi, ktorého srdce už patrí inej. Neodkáže na neho zabudnúť a vymazať si všetko, čo spolu prežili z hlavy. Rozhodla sa svoje myšlienky zvečniť na papier a potom z nich urobiť hit. Snaží sa mu prostredníctvom piesne pripomenúť chvíle, ktoré s ňou strávil ako napríklad jazdu po kalifornskom pobreží, konzumáciu jahodovej zmrzliny a počúvanie „Uptown Girl“ od Billyho Joela.


Olivia Rodrigo

Deja vu je jednou zo skladieb pripravovaného štúdiového albumu s názvom *O*R, ktorý by mal byť vydaný 21. mája 2021. Podľa slov speváčky by mal byť priesečníkom medzi popom, ľudovou hudbou a alternatívnym rockom.

Viac o téme: #2021 #americka #dejavu #novinka #olivia #rodrigo #song #speváčka