Sleduj dramatický príbeh dokazovania neviny vo filme „Monster“

„Čo vidíš, keď sa na mňa pozrieš? Chlapca? Umelca? Outsidera?“ Steve Harmon je 17-ročný nadaný chlapec pochádzajúci z newyorskej štvrti Harlem. Študuje na prestížnej filmovej škole a celý život má pred sebou. Napätie naberá na intenzite, keď Steva obvinia z krádeže a vraždy.

V traileri počujeme ako jeho otec hovorí: „Keď si sa narodil, predstavil som si všetky scény tvojho života. Ako randíš s prekrásnym dievčaťom, dokonca aj to, ako som na teba nahnevaný pre nejaké neplechy, ktoré robí každé dieťa. Ale nikdy som si nepredstavoval niečo takéto.“  Steve tvrdí, že trestný zločin nespáchal, no aj tak sa jeho život zmení od základov. Afroameričania bojujú za svoje práva od nepamäti, a aj tento spočiatku jednoduchý príbeh o talentovanom chlapcovi sa mení na dramatickú a náročnú bitku súdnym procesom dokazovania neviny.

Film „Monster“ je adaptáciou oceňovaného románu z roku 1999 od Waltera Deana Myersa. Režisérom je Anthony Mandler, ktorý predtým režíroval len známe hudobné videoklipy obľúbených interpretov ako napr. Rihanna, Jonas Brothers alebo Taylor Swift. Hviezdne obsadenie nechýba ani v samotnom filme. V hlavnej úlohe sa predstaví mladý herec Kelvin Harrison Jr., rapper A$AP Rocky, Jennifer Hudson a Jeffrey Wright, ktorí stvárňujú rodičov hlavnej postavy. 


Netflix

Film „Monster“ (predtým známy pod názvom „All Rise“) mal svetovú premiéru už v roku 2018 na filmovom festivale Sundance. Minulý rok získala populárna streamovacia platforma Netflix distribučné práva a na film sa môžeme tešiť už 7.mája!

Viac o téme: #asaprocky #dráma #film #jenniferhudson #kelvinharrisonjr #Monster #Netflix