Dobite si energiu s novým singlom „Stay Mine“ od Timmy Trumpeta & Afrojacka

Dlho očakávaná spolupráca dvoch z najznámejších predstaviteľov elektronickej tanečnej hudby Timmy Trumpeta a Afrojacka „Stay Mine“ je vonku.

Austrálsky DJ a producent Timmy Trumpet sa rozhodol v novom singli mieriť viac na emócie, no nezabúda to robiť stále v tanečnom duchu, ktorý je pre neho typický. Na pomoc si privolal holandského producenta a DJa Afrojacka, s ktorým novinku vyladili popovými prvkami s jemnými bicími v štýle 80. rokov a upevnili silným spevom. Obaja umelci vystupovali na najväčších svetových pódiách a hrali hlavnú úlohu vo vývoji tanečnej hudby. Dôkazom ich zručností je aj práve táto skladba.

„Vždy som chcel pracovať s Afrojackom, zažívame kopu zábavy vždy keď sa stretneme. S melódiou sa výborne pracovalo a refrén je tvrdý i jemný zároveň. Naozaj som s tým spokojný!“– Timmy Trumpet

„S Timmym sa priatelíme už mnoho rokov, takže je skvelé mať konečne spoločnú vec.“ – Afrojack


WMG (v mene spoločnosti Spinnin‘ Records (Distribution))

Klip, ktorý sprevádza „Stay Mine“ dokonale ilustruje dobrú náladu, ktorá spojila túto dvojicu. Vo videu v réžii Caia Silvu a Pepa Favelu môžeme vidieť dve deti zastupujúce dvoch producentov. Mini Timmy a mini Afrojack, ktorí využijú neprítomnosť svojich rodičov a nepozornosť opatrovateľky si organizujú tajnú párty a doprajú si aktivity, ktoré k tomu patria. Videoklip plný zábavy vám pripomenie totálnu detskú nedbalosť.

Skladba s videoklipom bola vydaná v piatok 2. apríla 2021.

Viac o téme: #Afrojack #článok #dance #pop #singel #staymine #timmytrumpet