Au/Ra a Alan Walker vydávajú novú verziu skladby „Dead Girl!“

Len osemnásť ročná speváčka Au/Ra, vlastným menom Jamie Lou Stenzelová sa preslávila v roku 2016 singlom „Concrete Jungle“, ktorá dosiahla viac ako 15- miliónov vzhliadnutí.

Už v minulosti spolupracovala s celosvetovo známym DJom Alanom Walkerom, na skladbe „Darkside“, ktorá obsadila prvé priečky hitparád. Po úspešnej spolupráci, sa dvojica aj tento krát rozhodla vydať spolu novú verziu skladby „Dead Girl!“.

Skladba „Dead Girl!“ vyšla už 26. marca aj s videoklipom, avšak nová verzia singla v spolupráci Alana Walkera, vyšla až 2. apríla. Vizuál videa je tvorený postavami a prostredím z videohry, doplnený o text skladby. Trošku strašidelná melódia, ale s hravým podtónom, nám hovorí, že je úplne v pohode byť outsider a cítiť sa inak, ako zvyšok sveta. „Ak je niečo, čo komunita Walker dokázala, je že sa v nej nikto necíti sám.“, pridal DJ osobný odkaz k skladbe. „Napísala som skladbu, keď som sa vrátila domov a cítila sa mimo a odpojená od mnohých ľudí, ktorí ma súdili. Je to však o tom, aby sme sa cítili v poriadku, ak sa budete v istom zmysle „mŕtvy“ pre niektorých ľudí, kvôli odlišnosti,“ povedala Au/Ra o singli.


SME (on behalf of RCA Records Label)

Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšiu zaujímavú spoluprácu, ktorú potvrdil aj sám Alan Walker.

Viac o téme: #Alan #Au/Ra #darkside #Dead #Girl! #music #outsider #pop #walker