S novým vulgárnych klipom k skladbe „SIP IT“ prichádza Iggy Azalea

Štvornásobná multiplatinová víťazka Grammy Iggy Azalea prišla s plne nabitým singlom a novým videoklipom k novej skladbe s názvom „Sip It“.

Trvalo skoro osem mesiacov, kým sa Iggy vrátila opäť po dlhšej pauze na scénu. Ako iste viete, povinností mala viac ako dosť. V júni získala okrem role speváčky novú životnú funkciu a tou je titul mama.  Od plienok a cumlíkov si odskočila do pestrofarebného videoklipu, ktorý vyšiel 2.4. 2021. Začína sa na čerpacej stanici s názvom „Kitty Juice’s Sip It“ na okraji New Yorku, olemovaná v temnej štrasidelnej noci. Azalea prichádza s hlbokým rytmickým základom a rapuje o svojom štedrom životnom štýle a postoji šéfky. Videoklip poteší nejedného mužského ctiteľa pri pohľade na natriasajúce sa ženské zadky a tance okolo tyče. V začiatkoch tohto provokujúceho videa , kde Izzy spolupracuje s Tygom je aj varovaie, že obsah nie je vhodný pre citlivé povahy, pretože môže vyvolať epilepsiu.


EMPIRE (v mene spoločnosti Bad Dreams Records / EMPIRE); Pulse Recording (music publishing)

Okrem iného videoklip je kompletne zaliaty neónom a nájdete v ňom aj množstvo twerkov. Samotná pieseň tiež pripomína aj pieseň „Pussy“, ktorá sa objavila na jej debutovom albume Ignorant Art. Vydanie tejto piesne „Sip It“ prichádza spolu s ďalšou skladbou „Brazil“. Iggy neoznámila, kedy môžu fanúšikovia očakávať „End of an Era“ projekt, ktorým už nejakú tú chvíľku dráždi uši, ale predpokladá sa, že dorazí neskôr v tomto roku.

Musím sa priznať, že toto nie je „šálok mojej kávy,“ ale povedzte vy. Páči sa vám nový song?

Viac o téme: #iggyyazaela #new #sipit #tyga #videklip