Easy: pesnička vytvorená pri romantickej večeri Demi Lovato a Noah Cyrus

Speváčka Demi Lovato po vydaní svojho posledného albumu zažíva od fanúšikov nevídaný úspech a pochopenie. Jej skladby z albumu „Dancing with the Devil: The Art of Starting Over“ sa stávajú častou témou a mnohé média sa zaoberajú interpretáciou pesničiek. Takáto je aj skladba „Easy“, ktorú nahrala s Noah Cyrus.

Pre Demi bolo obdobie, ktoré zažívala veľmi bolestivé a tento album bol pre ňu vykúpením. Našla v ňom odpovede, ktoré hľadala celý život. Nechýba v ňom rozchod s priateľom, opis jej bývalých vzťahov, problémy s drogami alebo informácie o jej sexuálnej orientácii. Taktiež počas triezvenia našla pochopenie pre svojich kamarátov. Pesnička bola napísaná hitmejkerom menom Matthew Koma a zavolala si na kolaboráciu mladú Noah.

Noah, mladšia sestra speváčky Miley Cyrus, pozvanie prijala. Síce bolo toto stretnutie zorganizované na poslednú chvíľu no po pozvaní na večeru si začali ľudia šepkať, že spolu randia.


UMG (on behalf of Demi Lovato LP3/Island); Kobalt Music Publishing

„Easy“ je trinásta pesnička v albume hovorí o vyrovnávaní sa s rozchodom. Pesnička je o tom aké ťažké je držať krok ak ste k niečomu pripútaní a zároveň aké je občas nereálne odísť zo vzťahu, ktorý vás už nenapĺňa a mysleli si, že bude trvať navždy. Zaujímavo spracovaný videoklip je dostupný na YouTube od 2. apríla 2021.

Viac o téme: #album #cyrus #Demi #Easy #kolaborácia #Lovato #Noah #nový #pesnička #Prvá #videoklip