Spiral: From the Book of Saw, návrat kultového hororu k začiatkom?

Tento už legendárny horor sa vracia v ďalšom pokračovaní. Geniálnych vrahov a ešte prepracovanejšie vraždy uvidíme už v poradí 9.diely tejto krvavej série. Všetko začalo v jednej malej garáži a dostalo sa to až sem, na hororovú klasiku, na ktorú nedá väčšina z nás dopustiť.

Pokračovanie zrejme nebude také, aké sme si ho všetci predstavovali. Režisér Darren Lynn Bousman si pre nás pripravil prekvapenie v tom, že nová snímka bude reboot a teda nebude nadväzovať na predchádzajúce diely a celý príbeh bude rozprávaný odznova a samozrejme inak. Ale nezúfajte, v novom diele série Saw sa môžeme tešiť na hviezdne obsadenie, aké niektorým doteraz chýbalo. Hlavnú úlohu detektíva si zahrá Chris Rock a sekundovať mu bude Samuel L. Jackson. Dej tohto filmu sa bude točiť okolo záhadného vraha a niekoho asi neprekvapí, že ním bude tajomný a kultový Jigsaw, na koho už samotný názov Spiral odkazuje. Trailer nám sľubuje mix detektívky a hororu, čiže veľmi podobnú dejovú líniu, na akú sme zvyknutí z predošlých dielov.


IGN

Táto hororová klasika má naplánovanú premiéru 27. mája v slovenských kinách, avšak kvôli pandémii Covid-19 sa môže ešte oneskoriť a nevieme presne povedať kedy tento film zožne svoju chvíľku slávy.

Viac o téme: #Chris #detektívka #horor #JigSaw #L. Jackson #rock #Samuel #Saw #spiral #vražda