Z trileru The Woman in the Window vám stuhne krv v žilách!

Psychologička Anna Fox už niekoľko rokov nevyšla z domu, opustil ju manžel aj s ich malou dcérou a jej život sa rozpadol na malé kúsky. Môže za to agorafóbia, silný strach z otvorených priestranstiev, ktorým Anna trpí. 

Anna (Amy Adams) žije život výlučne medzi štyrmi stenami svojho domu a okolie sleduje len spoza okna. Jej záľubou je, okrem pitia vína, sledovanie susedov cez ulicu. Pri jednom z jej klasických večerov však vidí niečo šokujúce! Jej susedu Jane (Julianne Moore), s ktorou sa medzičasom spriatelí, niekto chladnokrvne zavraždí. Samozrejme polícia psychicky chorej žene neverí. A keď sa Jane objaví v jej obývačke, Annine svedectvo pripíšu kombinácií alkoholu a vedľajších účinkov liekov. Jane však nie je tá istá osoba, s ktorou sa Anna spriatelila a ktorú videla umrieť

Anna je nútená presvedčiť všetkých, ale hlavne samú seba, že nie je blázon a to, čo videla neboli halucinácie, ale strašná realita. Čoskoro však začne mať oveľa väčšie problémy ako dokazovanie pravdy. Bude musieť bojovať o svoj vlastný život. 


Netflix

Psychologický triler The Woman in the Window vás poriadne zmätie. Čo je skutočnosť a čo len halucinácia zistíte už 14. mája 2021.

Viac o téme: #amyadams #film #juliannemoore #novinka #psychologickytriler #thewomaninthewindow #triler