Momo spustil predpredaj nového albumu skladbou „Moja zóna“, na ktorej mu hosťuje Rytmus!

PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE

Momo ako reprezentant kvalitného rapu a nadupanej lyriky vydáva svoj v poradí 11-ty štúdiový album „MXI“! Pomysliteľne ho pokrstil aj špeciálnym klipom ku skladbe „Moja zóna“, v ktorom mu hosťuje Rytmus!

Pri príležitosti dnešného spustenia predpredaja sme sa dočkali aj prvého oficiálneho singlu v doprovode videoklipu. Chalani neboli spolu za mikrofónom od roku 2015 (Momov album HEROIN). Téma tejto skladby spočíva v neprístupnosti cudzím ľuďom, čo do istej miery korešponduje s frázou, ktorá sa okolo Momovho mena točila dlhé roky – Momo sám. Okrem Rytmusa je však album „MXI“ plný aj ďalších nesmierne zaujímavých featuringov.

Po prvýkrát budeme Moma počuť s Frayerom Flexkingom a obrovským prekvapením pre fanúšikov je feat. s Majkom Spiritom, čo je jedno z najzaujímavejších spojení v prostredí nášho domáceho rapu za posledné roky. Pri týchto premiérových spoluprácach však ešte zostaneme, keďže si takto prvé kolabo strihne Momo aj s Pauliem Garandom a Refewom. Ďalej budeme v trackliste počuť Dana Kapitána a na vokáloch aj „neprehliadnuteľný“ hlas Martina Císara. Toho si Momo zavolal do jednej zo svojich najosobnejších skladieb vôbec. Podľa samotného Moma je však najväčšia spolupráca na albume s Hoodinim. Toto meno určite netreba veľmi predstavovať, keďže Hoodini je zodpovedný nielen za hudobné produkcie, ale celkovo za ten celistvý kreatívny proces.


TVMOMO

Okrem spomenutých kvalitných spoluprác sa fanúšikovia dočkajú tiež pokračovanie série „Ja som Bratislava“. Celkovo teda, aj podľa príznačného názvu celého hudobného projektu „MXI“ je na albume 11 trackov. Zaujímavosťou je, že aj pri minuloročnom albume „EXTRAS“, aj tentokrát sa s albumom dá zakúpiť tzv. download karta, takže si album môžeš vypočuť aj zo svojho zariadenia skôr, než dorazia skladby z tracklistu na streamovacie služby.

Viac o téme: #album #mojazona #Momo #MXI #novinka #Rytmus #singel