Odreagujte sa so skupinou Half Alive v ich novom chytľavom singli „What’s Wrong“

Po ich poslednom albume sa po krátkej pauze vrátili na hudobnú scénu s novým singlom, ktorý nielen odráža šok predošlého roku z celosvetovej epidémie, ale najmä ich posun a pozitíva, ktorými singel „What’s Wrong“ priam žiari.

Skupina Half Alive nie sú v hudbe žiadni amatéri, práve naopak, svoj chodníček slávy si vyskladali pomerne rýchlo. Všetko začalo prvým klipom v roku 2018 s názvom „The Fall“, ktorý aj napriek prielomovému počtu zhliadnutí nedostal zaslúžený ohlas. Zmena prišla po zverejnení rytmického singlu „Still Feel“, kde sa im v klipe podarilo odštartovať svoju hudobnú identitu. Špecifické sú pre nich tanečné choreografie sprevádzané prelínaním farieb a jednoduchými kamerovými zábermi. 
 
O niečo iné je to v novom singli „What’s Wrong“, kde sa skupina pustila do profesionálnejšieho konceptu, chýbať však nesmie symbolická choreografia. Text je plný presvedčivosti a trpezlivosti, o čom napísal pod video aj spevák kapely, Josh Taylor„Tento song sme vybrali, pretože bol pravdivý. Cítim, že konfrontuje problémy, ktoré sa množia rýchlejšie, než riešenia. V texte spomínam vetu – čas má pravdu, aby vyriešil, čo je zle – a znamená, že svoje okolie mením najprv pohľadom do svojho vnútra.“ 


SME (v mene spoločnosti half·alive/RCA Records)
 
Novinku „What’s Wrong“ skupina zverejnila 31. marca a počet zhliadnutí sa im pomaly šplhá na 1 milión. 

Viac o téme: #Alive #alternative #článok #clip #half #novinka #official #whats #wrong