What Drives Us: nový dokument nesie v sebe svedectvo života rockových hviezd

Prichádza moment, na ktorý sa tešili fanúšikovia rockovej hudby a ich čakanie sa oplatilo. Osobne sa za chvíľu budú môcť totiž zoznámiť s pripravovaným dokumentárnym filmom What Drive Us, na ktorom pracovali viacerí známi umelci rôznych žánrov.

Umelci, ktorí na svojich snoch pracujú dlhodobo a majú v brandži už nadobudnuté skúsenosti prinášajú dar neskúseným vo forme slovného pokarhania. Vypočujú si ho ešte radšej ľudia, ktorí sa chcú stať hudobníkmi, či nejak inak pracovať s hudbou. O tom je práve tento film, ktorý pochádza z rúk režiséra Dava Grohla ako milostný dopis od nezvyčajnej rockovej komunity.

Jeho súčasťou sú viacerí ľudia zo známych skupín ako Ringo Starr, Brian Johnson z AC/DC, Duff McKagan z Guns & Roses, Lars Ulrich z kapely Metallica, či Slash. Týmto chlapcom dal život neskutočný talent a inšpirujú už niekoľko generácií. Hovoria, že pre získanie úspechu v hudbe stačí nasadnúť do dodávky a netrápiť sa, že ste nechali život alebo kamarátov za sebou. Každý z nich má svoju kontroverznú story, v živote dokázali, čo chceli, takže títo rockeri rozhodne nevidia prekážku tam, kde by ich ostatní možno odsudzovali za ich rýchly život.


Foo Fighters

Dôležité pre nich je, aby si obecenstvo uvedomilo že žiť inak nie je prekážkou. Sú veľmi odolní voči kritike a majú pripravené rozličné argumenty. Skupiny Radkey a Starcrawler pokračujú vo svojej rušnej ceste dodávkou, pričom sa vyjadrujú k najväčším hviezdam v šoubiznise, pripomínajúc ich vlastné strasti, ktoré zažili počas cestovania a ako sa svojimi neodstrihnutými krídlami dostali aj do chaotických romantických situácií.

Reálne počas filmu žijú v dodávke a film taktiež sleduje ako svoje obmedzené zdroje využili k vybudovaniu slušného domova. Záujemci sa môžu na tento film tešiť už od 30. apríla 2021, pričom trailer je dostupný na YouTube od 12. apríla 2021.

Viac o téme: #Dave #dodávka #dokument #Drives #Grohl #kontroverzný #Slash #testament #US #What #Život