Rosé sa v novom klipe „Gone“ vyrovnáva s bolestivým rozchodom

V marci tohto roku členka najznámejšej dievčenskej juhokórejskej skupiny BLACKPINK oznámila svoj prvý sólo debut. Fanúšikov táto informácia doslova pobláznila a po publikovaní videoklipu „On The Ground“, nestačil Youtube počítať vzhliadnutia. „On The Ground“ sa stal oficiálne najsledovanejším hudobným videoklipom za 24 hodín od kórejského sólo umelca. Predtým tento rekord držal spevák PSY s Gangnam Style. Dnes má klip viac ako 145 miliónov vzhliadnutí.

Po úspechu prvej piesne nás Rosé nenechala čakať pridlho a vydala skladbu „Gone“, ktorá je taktiež v angličtine. Ešte nevydanú ju prvýkrát naživo zaspievala počas online koncertu BLACKPINK, ktorý sa odohral v januári. O to, aby bola pieseň zahrnutá do zoznamu požiadala samotná speváčka, ktorá chcela týmto spôsobom prekvapiť skalných fanúšikov, ktorí si kúpili vstupenky na toto špeciálne podujatie. Pieseň sa všetkým nesmierne páčila a už stačilo len čakať na oficiálne vydanie, aby si ju mohli vypočuť aj ostatní.

„Gone je tá najpoetickejšia, najsrdcervúcejšia a najúprimnejšia pieseň, akú som kedy nahrala. Som hrdá, že je konečne vo vašich rukách. Pamätám si, ako som ju nahrávala a cítila motýliky v bruchu, pretože som sa nevedela dočkať momentu, kedy si ju budete môcť vypočuť aj vy. Dúfam, že pocítite všetky emócie, ktoré sú tak zraniteľne zachytené v tejto piesni,“ hovorí Rosé.


YG Entertainment Inc. (Music) (v mene spoločnosti YG ENTERTAINMENT); Polaris Hub AB a spolky vlastníkov práv na hudbu (3)

Videoklip odráža samotný text piesne. Striedajú sa tu scény plné teplých farieb a vysmiatej ešte zamilovanej Rosé, ktoré symbolizujú začiatok vzťahu. Atmosféra jednotlivých scén sa však s príchodom rozchodu začína meniť. „I gave you all of me, now you don’t wanna be involved.“ Tmavé a chladné scény zobrazujú smútiacu a nahnevanú Rosé, ktorá sa snaží vyrovnať s koncom vzťahu. „I pack my bags and go. This don’t feel like home. Hate to see you with someone new, I’ll put a curse on her and you.“

Rosé sa snažila zachytiť všetky pocity, ktoré človek prežíva, keď má zlomené srdce až po finálnu fázu, kedy sedí za stolom a uvedomí si, že žiadny priateľ už po jej boku nie je a spolu s ním sa stratila aj jej láska k nemu. „Now you are dead and gone, my love is gone too.“

Videoklip, ktorý vyšiel 4. apríla si môžete pozrieť nižšie.

 

Viac o téme: #Blackpink #Gone #klip #kpop #novinka #Rosé