The Innocent: rozhodnutia minulosti, ktoré zmenia osudy

Strácame čas, ak sa riadime príslovím „dvakrát meraj, raz strihaj“? Nevieme predpovedať budúcnosť, jediné, čo vidíme je moment pred nami. Keď sa Mateo Vidal pokúsi začať nový život so ženou, ktorú miluje, minulosť mu začne odhaľovať nepríjemné dôsledky jeho dávnych rozhodnutí, ktoré ovplyvnia nielen jeho život.  

Príbeh podľa bestselleru od amerického autora Harlana Cobena dostal nový dych a to práve v podobe novej Netflixovej minisérie „The Innocent“. Hlavnou postavou je Mateo Vidal, ktorý sa pokúsi zabrániť násilnému útoku, ale namiesto toho je označený za vraha. Z diery v jeho živote sa snaží vyviaznuť a začať odznova s jeho manželkou Oliviou. Počas jej služobnej cesty dostane Mateo znepokojujúci telefonát, po ktorom je rozhodnutý nájsť pravdu, a to aj napriek risku vlastnej viny z jeho minulosti.  


Netflix

Matea v minisérii stvárňuje Mario Casas, ktorý sa objavil i v španielskom filme „The Paramedic“ alebo v krimi dráme „The Invisible Guest“ z roku 2016. V úlohe Olivie uvidíme šarmantnú Auru Garrido a doprevádzať ju v seriáli bude tiež Alexandra Jiménez v úlohe vyšetrovateľky Loreny Ortizovej

Premiéru tohto mysteriózneho trileru si môžeme pozrieť už 30. apríla na streamovacej službe Netflix

Viac o téme: #článok #dráma #elinocente #mariocasas #Netflix #novinka #theinnocent #thriller