Taylor Swift vydáva novú skladbu Mr. Perfectly Fine

Americká speváčka Taylor Swift, s celosvetovým predajom viac ako 200 miliónov nahrávok, patrí medzi najpredávanejších umelcov na svete. Je držiteľkou 10 cien Grammy Awards, 27 svetových rekordov a radí sa na ôsmu priečku najlepších skladateľov všetkých čias. Teraz sa rozhodla opätovne vydať prvých šesť albumov. Po prvej ochutnávke z pôvodných singlov, nám teraz speváčka predstavuje aj niekoľko piesní z trezoru, ktoré sme ešte nemali šancu počuť. Medzi nimi je aj skladba „Mr. Perfectly Fine“ o ženatom spevákovi Joe Jonasovi.

Taylor Swift má už na novo vydaný celý album „Fearless“ z roku 2008. Pôvodných trinásť skladieb, je doplnených o ďalších trinásť z „trezora“, ktoré uzreli svetlo sveta až teraz. Album s dvadsiatimi šiestimi skladbami vyšiel 9. apríla. Po incidente, kedy prišla o vlastnícke práva na jej prvých šesť albumov, sa ich speváčka rozhodla opätovne nahrať a tak znížiť hodnotu pôvodných nahrávok. O celom probléme sme informovali už skôr, pri vydaní prvej skladby „Love Story“. Celý článok si môžete prečítať tu.

Skladba Mr. Perfectly Fine vyšla 7. apríla, len dva dni pred vydaním nového albumu. Na tvorbe sa podieľali už známi producenti Aaron Dessner a Jack Antonoff. Speváčka v piesni spieva o svojom ex priateľovi, ktorý jej zlomil srdce. „Ja v roku 2020: v pohode, som dospelá, budem písať skladby založené na fikciách a vyhnem sa dráme. Moje skladby v trezore, z roku 2008: vydaj Mr. Perfectly Fine!“, napísala Taylor na svoj twitter. Ako je o nej známe, vo veľkom množstve textov čerpá zo svojho života a píše o svojich ex priateľoch. Fanúšikovia sa dobre domnievajú, že práve táto skladba je o spevákovi Joe Jonasovi, ktorý je však už ženatý a má dieťa.

Viac o téme: #dráma #Fearless #Fine #joe #Jonas #Mr. #music #Perfectly #pop #Swift #Taylor