Kráľ nemej internetovej zábavy Jiemba Sands nám prináša po šiestich rokoch vlastný film!

Exclusive

Vedeli by ste si predstaviť život, v ktorom nadobudnete na internete takú slávu, že by ste si mohli vytvoriť vlastný film? Jiemba Sands je presným príkladom, že aj toto sa dá a ešte aj oveľa viac!

Autor a režisér Jiemba Sands je jedným z mála ľudí, ktorý ide za svojimi snami napriek všetkému. Jiemba vyrastal v cirkusovej rodine a začal so svojimi rodičmi vystupovať na rôznych show už ako trojročný. Trénoval vo veľa rôznych oblastiach od cirkusových zručností, cez bojové umenia, triky, gymnastiku, parkour alebo freerunning.

V exkluzívnom rozhovore pre Hollywood.sk povedal – „to, čo ma skutočne dostalo ku kaskadérskym kúskom a tvorbe filmu, bol Jackie Chan, keď som mal asi 15 rokov.“ Z tejto inšpirácie začal natáčať svoje vlastné videá a zverejňovať ich na internete. Popularitu na sociálnych sieťach získal ale až v roku 2018, keď sa jeho video „How to get over a fence with style (Ako sa štýlovo dostať cez plot) stalo virálnym a odvtedy získal viac ako 3 milióny followerov dokopy na svojich sociálnych sieťach. S týmto úspechom samozrejme prišlo aj 300 milíonov pozretí jeho videí, čo je za taký krátky čas až neuveriteľný počet.

Pomedzi to ako vytváral svoje videá, prišiel ešte väčší nápad. V roku 2015 sa Jiemba stretol so svojim kamarátom Dylanom Burgosom a rozhodli sa, že napíšu scénar krátkeho 30-minútového filmu. Počas natáčania prišlo viac a viac nápadov, ktoré sa nedali len tak zahodiť a z 30-minútového filmu začínal vznikať celovečerný film! Zobrali teda so svojim kamarátom veľmi malé množstvo peňazí, ktoré mali a použíli ich na začatie natáčania filmu.

Každý si vie ale predstaviť, že po šiestich rokoch natáčania sa peniaze pomaly začnú míňať. Aj napriek pomoci priateľov, rodiny a dobrovoľníkov dospeli do bodu, keď potrebujú pomoc od verejnosti a fanúšikov, aby film dokončili. Vytvorili Fundraiser, ktorý si spomenieme na konci článku.

Film At Falls End je zasadený do postapokalyptického sveta, kde väčšinu ľudskej existencie zlikvidoval vírus, ktorý brutálne útočí na mozog. Tí, ktorých postihol vírus si hovoria Morangotangovia. Film sleduje príbeh dvoch neinfikovaných postáv, ktoré bojujú s vlastnými výzvami v tomto divokom novom svete. Lex (Jiemba Sands), ktorý je jedným z nich, prežil vírus a vydal sa na misiu, aby zachránil zvyšky civilizácie. Zároveň sa bude snažiť zachrániť aj svoju sestru Ebony pred vodcom armády Morangotangov. Príbeh plný zvratov a postáv ako bude aj Dielon (Dylan Burgos) a jeho nevlastný brat Brick (Brock Warn) vás zoberie na veľké austrálske dobrodružstvo.

Film ale bude potrebovať aj vašu pomoc. Od dnešného dňa môžete prispieť na dokončenie tohto filmu. V prvých 24 hodinách od spustenia kampane získate veľké zľavy na všetky odmeny, ako sú podpísané plagáty alebo zapísanie svojho mena v kreditoch filmu a ešte oveľa viac za podporu projektu. Stačí kliknúť sem a prispieť na niečo nové vo filmovom svete.

Nižšie si môžete pozrieť najnovší trailer.

Viac o téme: #at #end #exkluzívne #falls #jiemba #new #novinka #sands