Endangered Species: Boj o prežitie tam, kde sa z človeka stáva ohrozený druh

Príroda je jedno z mála miest, v ktorých neplatia ľudské pravidlá. Čo sa však stane, keď sa americká rodina ocitne zoči voči africkej divočine? Nový film „Endangered Species“ nám ukáže, že prírodu nemožno podceňovať. 

Keď sa päťčlenná americká skupina vyberie na dobrodružnú dovolenku do africkej Kene myslia si, že zažijú dovolenku plnú dobrodružstva na safari, africkej prírody a rodinnej súdržnosti. Všetky ich ilúzie sa však rozplynú, keď na ich auto počas výletu na safari zaútočí nosorožec a ocitnú sa zranení a opustení uprostred divokej prírody. Bez akéhokoľvek kontaktu s civilizáciou sa pre rodinu začne nemilosrdný boj o prežitie, ktorý je veľmi ťažké vyhrať. Divoké zvieratá sa začínajú objavovať a striehnuť v okolí zničenej dodávky a práve vtedy si rodina uvedomí, že karta sa obrátila a stávajú sa korisťou nielen pre divoké zvieratá. Teraz sú to oni, kto sa stal ohrozeným druhom.


Movie Coverage

Réžiu filmu má na starosti M.J. Bassett, ktorý sa už v minulosti postaral o film „Silent Hill: Revelation“. Film sa môže pochváliť aj pestrým obsadením. Zahrá si v ňom napríklad Rebecca Romijn (X-Men) či Michael Johnston (Teen Wolf)

Akčný príbeh neľútostnej a horúcej Afriky si môžeme pozrieť už od 28. mája tohto roku. 

Viac o téme: #2021 #action #Africa #Afrika #akčný #Bassett #Endangered #film #j #Keňa #Kenya #M. #movie #Species