Veľká tiktoková dráma podporila nový singel „La Di Die“

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

V predchádzajúcich týždňoch sa na časti internetu ovládanom teenage omladinou riešila veľká dráma. Dramagedon, ako nazývajú americké médiá, špecializujúce sa na podobné veci, sa týka štvorice tiktokových celebrít, ktorú tvoria dva páry.

V centre diania sú Jaden Hossler, známý ako jxdn, jeho priateľka Mads Lewis, populárna dvojica Josh Richards a Nessa Barrett a pieseň La Di Die. Hossler a Lewis tvorili jeden z prvých tiktokových párov, ich vzájomné hádky, rozchody a návraty od roku 2019 sledujú milióny užívateľov aplikácie po celom svete. Do ich vzťahu teraz vstúpila ďalšia z hviezdičiek tejto sociálnej siete. Nessa Barrett nahrala singel, do ktorého si ako hosťa pozvala práve Jadena, čo sa nepáčilo Mads a jej fanúšikom. Dráma plná zmazaných instagramových profilov a hysterických postov bola na svete.


WMG (v mene spoločnosti Warner Records Label); BMG Rights Management (US), LLC, Warner Chappell, LatinAutor – Warner Chappell, AMRA, Polaris Hub AB, LatinAutorPerf, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, BMI – Broadcast Music Inc., Kobalt Music Pu

Ak sa vám vyššie popísané udalosti javia úsmevné, pieseň sama o sebe stojí za pozornosť. Autorsky a produkčne sa na nej podieľal Travis Barker z punk-rockových blink-182 a vďaka pozornosti, akej sa jej dostalo kvôli dráme, zbiera veľmi rýchlo čísla na digitálnych platformách.

Viac o téme: #feat #jadenhossler #ladidie #nessabarrett #novinka #siengel