Busta Rhymes s Mariah Carey v nostalgickom videoklipe ku skladbe „Where I Belong“

Ubehlo už 18 rokov od spolupráce Busta Rhymesa s americkou speváčkou na mega hite „I Know What You Want“. V roku 2020 sa znova zišli, aby vytvorili novú skladbu „Where I Belong“, ku ktorej teraz prinášajú videoklip.

Spolupráca „Where I Belong“ sa objavila na Bustovom najnovšom albume Extinction Level Event 2: The Wrath of God, ktorý bol vydaný 30. októbra 2020. Ide o jeho desiaty štúdiový album a tiež prvý album po ôsmych rokoch. Skladba nadväzuje na spoločný hit „I Know What You Want“, ktorý napísal rapper Busta pre svoj šiesty album „It Ain’t Safe No More“ z novembra 2002. Vo veľmi podobnom rytme môžeme opäť počuť Mariah spievať výrazné vysoké tóny po boku Busta.

V novom hudobnom videu sa vraciame k príbehu milostného trojuholníka známeho z videoklipu z roku 2003. Ten nadväzuje na udalosti odohrávajúce sa pred 18 rokmi, kde si každý pamätá napätú situáciu, ktorá únosom Tae Heckard ukončila známy videoklip. K svojej predošlej roli sa vracia už spomínaná herečka Heckard spolu s hercom Michael Jai Whiteom. Unesenú Tae sa podarilo Bustovi vypátrať a s Whiteom sa vydávajú na záchrannú misiu. V prekvapivom konci sa z úst herečky dozvedáme, že v skutočnosti unesená nebola. Dáva nám tento otvorený koniec nádej na tretie pokračovanie vydarenej spolupráce Mariah Carey a Busta Rhymesa?


EMPIRE (v mene spoločnosti The Conglomerate Entertainment, Inc. / EMPIRE); Kobalt Music Publishing, Polaris Hub AB, LatinAutorPerf, AMRA a spolky vlastníkov práv na hudbu (3)

Videoklip tradične doplnený o grafické ilustrácie Franka Millera v štýle Sin City pochádza z produkcie Navi Beatz a producenta Rick Rocka. Pozrieť si ho môžete od 9. apríla 2021.

Viac o téme: #Belong #Busta #Carey #event2-the #Extinction #God #I #Level #Mariah #of #Rhymes #videoklip #Where #Wrath