Bebe Rexha so svojou novou skladbou „Sabotage“ obsadzuje prvé priečky

Americká speváčka Bebe Rexha, vlastným menom Bleta Rexha, spolupracovala s menami ako Martin Garrix, Eminem alebo Selana Gomez. V roku 2018 vydala svoj debutový album Expectations, ktorý sa umiestnil na trinástom mieste v rebríčku  Billboard Hot 100. Teraz vydala svoj nový singel „Sabotage“ spolu aj s videoklipom, s ktorým sa rovno dostala do konfliktu so speváčkou Gabbie Hanna.

Singel „Sabotage“ vyšiel 16. apríla a za pár dní sa prepracoval na prvé priečky, ktoré si drží do dnes. Speváčka sa v nej sama seba pýta, prečo vždy každú lásku pokazí? „Je to moja najobľúbenejšia skladba z albumu!“, vyjadrila sa Bebe Rexha o emocionálnej balade. Singel je prvá ochutnávka z pripravovaného albumu „Better Mistakes“, ktorý má vyjsť 7. mája.


WMG (on behalf of Warner Records Label); Kobalt Music Publishing

O vizuál k hudbe sa postarali Christian a Mike Breslauer. Vo videoklipe sa svet okolo speváčky rozpadá, začne horieť alebo je zatopený vodou. Práve na nové video sa zdvihla vlna kritiky a výmeny názorov na platforme Twitter. Speváčka Gabbie Hanna hovorí o veľkej podobnosti medzi jej videoklipom k skladbe „Monster“. Gabbie pridala niekoľko snímok na porovnanie a fanúšikovia sa zhodli, že tam istá podobnosť je. „Nikdy som o nej nepočula. Teraz však budem sledovať jej tvorbu. Veľké mysle myslia rovnako.“, uviedla speváčka na obranu. Či už sa speváčka inšpirovala videoklipom k skladbe „Monster“, alebo nie, určite stojí „Sabotage“ za vypočutie!

Viac o téme: #Bebe #better #conflict #Gabbie #Hanna #Mistakes #Monster #popmusic #Rexha #Sabotage