Milovníci zvierat si prídu na svoje: Vo filme Pet Stars uvidíte svet rôznych zvieracích influencerov

Surfujúci pes, zajačik, venujúci sa basketabalu, jašterica, ktorá nosí okuliare. A to nie je všetko. Netflix prinesie divákom dokumentárny film, aký ste ešte určite nevideli.

V popredí sú dve ženy a hlavnú úlohu zohrávajú domáci maznáčikovia, ktorí sú najpopulárnejší na sociálnych sieťach. MelissaCollen pracujú v agentúre Pets on Q. Náplňou ich práce je hľadanie zvieracích talentov, ktoré potom obsadzujú do reklám, seriálov a filmov. Dievčatá spolupracujú s hviezdami v šoubiznise, ktorých domáci miláčikovia sú najobľúbenejší na internete. Dokument ukazuje, ako učia majiteľov zvierat riadiť podnikanie pri zabezpečovaní partnerstiev pre svoje domáce zvieratká. Taktiež ako pracujú na záchrane zvierat a na zlepšení ich života.


Netflix

Či už ide o obchodnú príležitosť alebo nájdenie nového domova, ich láskou a prioritou sú zvieratá. Presvedčte sa o tom sami. Dokumentárny film Pet Stars si môžete pozrieť na Netfilxe30. apríla 2021. Zatiaľ si zapnite trailer nižšie, ktorý vás príjemne prekvapí a pobaví.  

Viac o téme: #dokumentarny #film #Netflix #On #Pet #Pets #Q #Stars